Кои сме ние?

Фитофарма ЕООД преживява изключителен растеж и развитие, изграждайки силни основи в областта на здравословните добавки. С постоянен стремеж към иновации и внимание към потребителските нужди, компанията сега стъпва в нова ера с въвеждането на своя нов бранд – Krilixir.

В сърцето на този нов продукт стоят знанието, прозрачността и иновацията. Философията на Krilixir е основана на най-новите научни открития и използването на най-качествените съставки. Прозрачността в производствения процес и съставките гарантират на клиентите, че получават продукт, на който могат да се доверят.

С новия бранд Krilixir, Фитофарма ЕООД не само продължава своята успешна история, но и поставя нови стандарти в индустрията на хранителните добавки, предоставяйки иновативни и качествени решения за поддържане на здравословния начин на живот.

Формулатор на KRILIXIR

Мила Вачева

Директорът на производството във ФИТОФАРМА ЕООД, Мила Вачева, не само е страстен формулатор, но и горд възпитаник на Pharmaceutical Science в Университета на Салфорд със степен Master in Pharmacognosy от Университетския колеж в Лондон.

След началото на своята професионална кариера в R&D на GlaxoSmithKlein в Уеър, Англия, където работи в екипа за лекарствени форми за инхалации, през 2014 г. Мила се завръща в България и се присъединява към семейния бизнес във ФИТОФАРМА ЕООД. Там тя поема отговорността за нови разработки и контрол на качеството. Сега може да се гордее със над 200 разработки, мнозинството от които са за международни партньори по света.

Въпреки голямата й заетост, най-голямото постижение в кариерата на Мила Вачева е разработването на KRILIXIR и иновативните продукти, произтичащи от него. Този проект не само утвърждава нейната репутация като висококвалифициран формулатор, но и заема заслужено място като диамант в нейната успешна професионална история.

Производител

ФИТОФАРМА ЕООД е основана през 1998 година с цел да разработва и произвежда ефективни хранителни добавки в меки желатинови капсули. Управлението на ФИТОФАРМА ЕООД  и производствените помещения са локализирани в сграда, разположена в промишлената зона между град Троян и село Орешак.

“От самото начало нашата мисия е да разработваме високоефективни хранителни добавки. Представяме продуктите си по коректен и полезен начин. Ценовата политика при определяне на цените на нашите хранителни добавки ги прави достъпни за всеки, който може да има полза от тях. Фирмена политика е да не използваме в нашето производство суровини получени от генно модифицирани организми (ГМО)."

Научете повече

доверен партньор

Superba KrillTM е марка на биотехнологичния иноватор и компания за събиране на крил в Антарктика, Aker BioMarineTM.

Aker BioMarine контролира цялата верига на доставки. Това означава, че всичко се случва под зоркото наблюдение и дава уникална представа за това как работим.

Патентованата технология Flexitech позволява извличането на масло от крил по уникален начин, за да се сведе до минимум обработката и да се запазят естествено срещащите се хранителни вещества, които са от полза за човешкото здраве. Освен това дава гъвкавост за повишаване на концентрацията на ценните хранителни вещества в маслото от крил.

Научи повече

Устойчивост и екосъобразност

С новия си бранд KRILIXIR, Фитофарма ЕООД внася нов въздух в света на здравословните добавки, демонстрирайки не само ангажимента си към здравето, но и към природата. Със своята мисия за устойчивост, KRILIXIR използва флакони от вече рециклирана пластмаса (rPET), създавайки продукт, който не само е благоприятен за човешкото здраве, но и за околната среда.

Вярваме в цикличността на природата, затова флаконите, използвани от KRILIXIR, са не само вече рециклирани, но и 100% подходящи за бъдещо рециклиране. Този подход подчертава нашия ангажимент към екологичната отговорност и желанието ни да създадем продукт, който не оставя екологичен отпечатък.

С KRILIXIR, Фитофарма ЕООД обединява природните блага с устойчивите практики, предоставяйки не само иновативно решение за поддръжка на здравето, но и предпазване на нашата планета.