Krilixir Fit - За достигане на перфектното тяло за лятото

Какво е антарктически крил и как може да ни помогне, за да достигнем най-добрата си физическа форма? Крилът е малък скаридоподобен зоопланктон, обитаващ студените води на Антарктическия океан. Маслото от крил, което се извлича след улов и обработка на това създание, съдържа невероятни и доказано полезни съставки за организма. Богата комбинация от Омега-3 мастни киселини, фосфолипиди, астаксантин и холин e т.нар. необходима формула за успеха. Съчетанието на съставки допринася за нормалната функция на сърдечно-съдовата система, подпомага черния дроб, заздравява ставите и забързва метаболизма. 

Фитофарма, лансирала бранда Krilixir на българския пазар още през декември 2023 г., е компанията, която предоставя най-чистото масло от крил на своите клиенти и е отговорна за продукта Krilixir Fit

Хранителната добавка е специално разработена, за да подпомага всички хора, които са си заложили високи „уелнес“ цели за летния сезон и имат мечтаната фигура на фокус. Чрез Krilixir Fit успехът е само на една ръка разстояние.

Ползите от Krilixir Fit:

Здрав дух, здраво тяло, доказала се през годините фраза! За да сме психически здрави, трябва да се чувстваме добре в собственото си тялото.

Krilixir Fit е правилният избор сред всички хранителни добавки на пазара, който спомага за поддържане на здравословна загуба на тегло, за загуба на телесни мазнини и поддържане на нормална обиколка на талията. 

Допълнително продуктът спомага за поддържане на здравословни нива на кръвното налягане и сърдечната честота в покой, помага за поддържане на здравословни нива на холестерола и триглицеридите и намалява глада и нуждата за допълнителен приема на калории, чрез модулиране на чревния хормон на ситостта (GLP-1).

Здравословна загуба на тегло:

Здравословната загуба на тегло е свързана с правилното хранене, нормалното функциониране на метаболизма и регулирането на телесните мазнини

Krlixir Fit обединява съставки, които имат клинично доказан ефект върху тези процеси - MetabolAid™, съдържащ екстракти от хибискус и лимон, витамин Е, цинк, пантотенова киселина, витамин В6, биотин и витамин Д

Биотинът, например, влияе благоприятно на обмена на въглехидрати, мазнини и протеини, а пантотеновата киселина се проявява като ефективен активатор при разграждането на телесните мазнини. Витамините Б, Е и Д от своя страна са добра комбинация за подобряване на общото състояние на организма, което има косвена корелация със здравословната загуба на теглото. 

Kръвното налягане и сърдечна честота:

Всички знаем, че за един спортист или за човек, който води активен начин на живот е важна здравословната функция на сърдечно-съдовата система. Нормален пулс и кръвно налягане зависят от балансирано хранене и качествен прием на хранителни добавки. Според учените една от причините за повишените случаи на диабет и хипертонични пристъпи е дефицитът на цинк. При намалени нива на цинк в организма се реабсорбира по-голямо количество натрий, който остава в тялото. А високите нива на натрий водят до повишаване на кръвното налягане. Цинкът е една от активните съставки в “Fit”, което прави продуктът добър съюзник в борбата с тези състояния.

Поддържане на здравословни нива на холестерола и триглицеридите:

Важно е да разберем разликата между добрия и лошия холестерол и как да поддържаме здравословни нива. Холестеролът представлява липид, съдържащ се във всяка клетка. Той е свързан с производство на редица полезни вещества в организма. Липопротеините са средството, чрез което холестеролът се транспортира в тялото. Според плътността си те са два вида - висока плътност (добър холестерол) и ниска (лош холестерол). Лошият холестерол се отлага в артериите, запушвайки ги, което затруднява дишането и физическата активност. Добрият противодейства на този процес и има антиоксидантен ефект. Екстрактът от хибискус в Krilixir Fit е пряко отговорен за регулирането на холестерола и триглицеридите.

Намаляване на глада:

Темата за здравословен начин на живот винаги е включвала и различни диети за отслабване, хранителни режими и следване на строги нутриентни планове. Когато говорим за отслабване, следва да обърнем внимание не толкова на ограничения, колкото на балансирана комбинация от добри храни, редовна физическа активност и правилните хранителни добавки, които да стимулират лептина или т.нар. хормон на ситостта. 

С комбинацията от витамините Б, Д и Е Krilixir Fit косвено оказва влияние върху организма и производството му на лептин. Продуктът също така рефлектира върху производството на грелин (хормон на глада) и създава необходимата хармония между процесите на глад и ситост.  

Заключение:

Фитофарма има дългогодишен опит в производството на хранителни добавки. С продуктите от бранда Krilixir, базирани на антарктически крил, и иновативното предложение Krilixir Fit, компанията предлага истински съюзник на всички хора, които съсредоточават цялата си енергията върху здравословния начин на живот, достигането на перфектното тяло за лятото и поддържането на добро общо физическо състояние през цялата година

Дали е средство за отслабване, добавка към хранителен режим или просто част от ежедневието, меката желатинова капсула с масло от крил е истинско съкровище от водите на Южния ледовит океан. Изберете Krilixir Fit, за да защитите Вашите „уелнес“ цели. Добавете продуктът във вашия хранителен режим! Направете тялото си здраво, за да може духът Ви да е готов за всички предизвикателства на модерното ежедневие. 

FAQ:

  1. Какво е съдържанието на Krilixir Fit?
    Krilixir Fit съдържа Липиднен екстракт от ракообразното антарктически крил, желатин, глицерин, MetabolAid™ с екстракти от хибискус и лимон, витамин Е, цинк, пантотенова киселина, витамин В6, биотин, витамин D, оцветители: калциев карбонат и железен оксид (червен).

  2. Как се приема Krilixir Fit?
    Krilixir Fit се приема под формата на мека желатинова капсула – по 2 на ден. За най-добър ефект се препоръчва употребата му чрез натрупване – не по-малко от 12 седмици.

  3. От къде мога да закупя Krilixir Fit и колко струва?
    Krilixir Fit може да бъде закупен от аптечната мрежа или от krilixir.com като препоръчителната цена е 95 лв.