KRILIXIR Krill Oil – Есенцията на Живота и Натуралният Стимул за Здраве

Антарктическият крилмалки подобни на скариди ракообразни създания, които обитават студените води на Антарктическия океан, са жизненоважен компонент от морската хранителна верига и източник на уникалната хранителна добавка – маслото от крил на KRILIXIR

Процесът по добив е строго регулиран и се извършва по екосъобразен начин така, че да не нарушава екосистемата и околната среда. 

KRILIXIR Krill Oil e уникален за българския пазар продукт със забележителен хранителен профил. Екстрактът е богат на основни хранителни вещества и има положително влияние върху човешкия организъм – сърце, мозък, черен дроб, имунна система, кожа и стави. 

KRILIXIR Krill Oil – ползите на продукта:

Ползите от маслото от крил произтичат от неговия богат състав, който включва Омега-3 мастни киселини, фосфолипиди, антиоксиданти и холин. Хранителната добавка подпомага дейността на сърцето, намаляват възпалението, подобряват когнитивната функция и поддържат цялостното сърдечно-съдово здраве.

Здравето на сърцето и ползите върху сърдечно-съдовата система:

KRILIXIR Krill Oil e правилният избор за поддържане на сърдечното здраве и нормалната функция на сърдечно-съдовата система. Маслото от крил е най-добрият източник на Омега-3 мастни киселини, особено ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA). Клинично доказано е, че регулярният му прием намалява нивата на триглицеридите, понижават кръвното налягане и подобряват цялостното сърдечно-съдово здраве.

Сърцето е двигателят на човешкия организъм и редовната консумация може да помогне за намаляване на риска от сърдечни заболявания, инфаркт и инсулт. Съставките в продукта подпомагат за превенцията от възпаления и инфекции при сърдечната система, намаляват образуването на тромби в кръвта, редуцират натрупването на мазнини. 

Ползите за мозъка:

Мозъкът, заедно със сърцето, управляват човешкото тяло. Правилната функция на организма зависи именно от здравето им. Ако сърцето е двигателят, то мозъкът е бордовият компютър и работата му е от основополагащо значение. KRILIXIR Krill Oil е необходимата поддръжка, от която всяка система в човешкото тяло има нужда. Омега-3 мастните киселини и фосфолипидите в маслото от крил поддържат когнитивната функция, подобряват паметта и могат да намалят риска от когнитивни заболявания, предизвикани вследствие на напреднала възраст. 

Редовният прием на хранителната добавка може да помогне и за регулиране на настроението и намаляване на симптомите на депресия, тревожност и стрес. KRILIXIR Krill Oil е с доказани положителни свойства върху мозъка и е препоръчителен съюзник срещу възможните когнитивни увреждания. 

Въздействие върху черния дроб:

Черният дроб, най-големият орган в тялото след кожата, е „главната лаборатория“ на организма. Той има храносмилателна, метаболитна, терморегулаторна, хемолитична, детоксикираща и реставрираща функция. Чрез него се разграждат мазнините, регулира се обменът на веществата в организма, косвено се подпомага кръвообращението и се разрушават остарелите кръвни клетки (еритроцити, левкоцити и тромбоцити). Чрез многобройните си ензими черният дроб обезврежда токсините от храната и различните напитки, като по този начин предпазва организма от вредното им действие. Черният дроб е резервоар за кръв. В него се произвеждат различни белтъци и ензими, играещи основна роля в кръвосъсирването. 

В хранителната добавка KRILIXIR Krill Oil се съдържа холин, който е основополагащ за регулярната поддръжка на този така жизненоважен за човешкото тяло орган. Приемът на масло от крил има пряко и косвено положително влияние върху процесите на детоксикация

Заключение

Антарктическият крил и маслото, получено от него, предлагат множество ползи за здравето на човешкия организъм. От поддържане на сърцето и когнитивните процеси до подобряване на функцията на черния дроб, маслото от крил се превърна в популярна хранителна добавка за усъвършенстване на цялостното си благосъстояние. 

KRILIXIR Krill Oil e различният продукт, клинично изпитан и с доказано положителен ефект върху човешкото тяло. Разбира се, както при всяка добавка, важно е да се консултирате със здравен специалист, преди да включите масло от крил в ежедневието си. Така ще сте сигурни, че е подходящо за вашите специфични здравни нужди. Със своите впечатляващи свойства, маслото от крил продължава да бъде силно ценно както от модерната медицина, така и от индустрията, концентрирана в здравословния и уелнес начин на живот

FAQ:

1. Какво е съдържанието на KRILIXIR Krill Oil?
В една капсула KRILIXIR Krill Oil можете да откриете 500 mg. липиден екстракт от антарктически крил, съдържащ: ЕРА - 80mg., DHA – 40mg., Фосфатидилхолин – 250 mg. и 35 mg. холин.

2. Как се приема Krill Oil?
Хранителната добавка функционира най-ползотворно за човешкия организъм чрез натрупване. За най-добър резултат меките желатинови капсули се приемат всеки ден и по две на ден

3. От къде мога да закупя KRILIXIR Krill Oil и колко струва?
KRILIXIRKrill Oil може да бъде закупен онлайн на krilixir.com или в аптечната мрежа. Препоръчителната цена на една опаковка от хранителната добавка е на стойност 78 лв. 50 ст.