Krilixir Shield - Подсилване на Имунната Система и Подобряване на Метаболизма

Маслото от крил се извлича от малък, подобен на скариди ракообразен зоопланктон, който обитава студените води на Антарктическия океан. Антарктическият крил е жизненоважен компонент от морската хранителна верига. Уловът и обработка му са строго регулирани и се извършват по екосъобразен начин, така че да не нарушават екосистемата и околната среда. Антарктическият крил е известен с бързите си темпове на размножаване, а уловът се равнява на едва 1% от цялата биомаса. Тези фактори правят добива на чистото масло от антарктически крил в пъти по-екосъобразен и щадящ околната среда

Маслото от крил има доказани ползи за човешкия организъм със своя богат състав на Омега-3 мастни киселини, фосфолипиди и холин. Комбинацията от тези съставки оказват положително влияние върху организма, като подобрява имунитета, допринася за сърдечно-съдовата функция, заздравява ставите и забързва метаболизма. Маслото от крил е сред предпочитаните хранителни добавки за засилване на имунната система.

Ползите от Krilixir Shield

Krilixir е брандът, предлагащ на българския пазар най-доброто масло от крил. Сред разнообразния наръч от продукти се откроява “Shield”, истинският съюзник за организма в борбата срещу настинките, вирусите и за изграждане на по-здрав и устойчив имунитет. Krilixir Shield е правилният избор за справяне със симптомите на отпадналост и умора.

Подсилва имунната система

Как се случва това? “Shield”, освен характерните съставки (сред които Омега-3, фосфолипиди, холин и астаксантин) на обикновеното масло от крил, притежава и комбинацията от постбиотик, Витамин Е, цинк, селен, Витамин В1, Витамин В2, Витамин В6, Витамин В12, Витамин D и Витамин А. 

Този богат хранителен профил прави добавката основополагащ елемент за нормалната функция на имунната система. Също така помага за намаляване на умората и отпадналостта, за защита на клетките от оксидативен стрес. Допринася за нормалния енергиен метаболизъм, както метаболизма на макроелементите, белтъчините и въглехидратите и за нормалната психологическа функция.

Намалява признаците на умора и отпадналост

Да навлезем и в конкретика. Какво конкретно в този състав подпомага подобряването на общото физическо състояние и се бори с умората и отпадналостта? Научно доказано е, че т.нар. витамин Б-комплекс или Витамин В1, В2, В6, В12, D, намиращи се в Krilixir Shield, допринасят за енергията и борбата срещу отпадналостта. В1 (тиамин) е този витамин, който преобразува въглехидратите в енергия. B2 (рибофлавин) е основен за производството на енергия и метаболизма на мазнините. B6 (пиридоксин) помага за превръщането на храната в енергия и подпомага синтеза на невротрансмитери. А Витамин А е важен за правилното функциониране на имунната система, като помага за поддържане целостта на лигавичните повърхности в дихателните, стомашно-чревните и пикочните пътища, действайки като бариера срещу патогени.

Забързване на метаболизма

Всичко изброено до тук се отнася и за функциите на човешкото тяло при метаболизма. Витамините D и B12, в допълнение на гореизброеното, оказват благоприятен ефект за по-добрия общ метаболизъм и обмена на вещества в организма. B12 (кобаламин) е необходим за образуването на червени кръвни клетки и енергийния метаболизъм. Витамин D е този, който подпомага организма за регулиране на усвояването на калций и фосфор, което е от решаващо значение за здравето на костите и цялостния енергиен метаболизъм.

Ефекта върху психологическата функция

Krilixir Shield, както и останалите продукти на Krilixir, съдържа най-добрите Омега-3 мастни киселини, включително EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина). Тези мастни киселини са от съществено значение за здравето на мозъка и някои проучвания предполагат, че те могат да играят роля в намаляването на симптомите на депресия и тревожност (или т.нар. обща психологическа функция). 

“Shield” съдържа фосфолипиди, които са вид мазнина, която е основен компонент на клетъчните мембрани, включително тези в мозъка. Наличието на фосфолипиди може да подобри усвояването на Oмега-3 мастни киселини, потенциално повишавайки тяхната ефективност. 

Астаксантин е мощен антиоксидант, присъстващ в маслото от крил, и има потенциални невропротективни ефекти и се бори с оксидативния стрес. Това е основополагащо за положителното настроение и добрата когнитивна функция.

Заключение

“Shield” е продуктът, уникален за българския пазар, който предлага на клиентите най-доброто решение срещу умората и отпадналостта. Хранителната добавка подпомага на човешкото тяло за нормалната функция на имунната система. Ефектите от регулярната му употреба допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес, за нормален синтез на ДНК и клетъчно делене. Допринасят и  за нормалния енергиен метаболизъм, както метаболизма на макроелементите, белтъчините и въглехидратите и за нормалната психологическа функция на човек. Krilixir Shield е най-сигурният съюзник за здрав, силен и устойчив имунитет.

FAQ:

  • Какво е съдържанието на Krilixir Shield?

Krilixir Shield съдържа липиднен екстракт от ракообразното антарктически крил, Желатин, Глицерин, IMMUSE™ постбиотик, Витамин Е, Цинк, Селен, Витамин В1, Витамин В2, Витамин В6, Витамин В12, Витамин D, Витамин А, Оцветители: Калциев карбонат и железен оксид (червен).

  • Как се приема Krilixir Shield?

Като хранителна добавка за възрастни, приемайте по една капсула на ден след хранене, а за дългосрочен ефект  с натрупване - поне 12 седмици.

  • От къде мога да закупя Krilixir Shield и колко струва?

Krilixir Shield може да бъде закупен онлайн на krilixir.com или в аптечната мрежа. Препоръчителната цена на една опаковка от хранителната добавка е на стойност 89 лв. 70 ст.