Krilixir Vision - за ясно зрение, без умора в очите

Масло от крил се извлича от скаридоподобен зоопланктон, обитаващ водите на Южния ледовит океан. Производството на добавката е строго регулирано и покрива най-високите екосъобразни стандарти. 

Хранителните добавки, съдържащи този компонент, са търсени от всички, които се стремят към подобряване на общото състояние на организма. Със своя богат състав на вещества като Омега-3 мастни киселини, фосфолипиди, астаксантин и холин, маслото от крил подобрява имунитета, допринася за сърдечно-съдовата система, подпомага черния дроб и мозъчната функция, заздравява ставите, забързва метаболизма и засилва зрението. 

Krilixir е брандът, който гарантира, че клиентите ще получат най-добрата и чиста версия на масло от крил. Зад него стои компанията Фитофарма, която има дългогодишен опит в производството на хранителни добавки. 

Krilixir Vision е най-новият продукт на пазара, който се фокусира върху благосъстоянието на очите. Чрез него потребителите могат да са спокойни за здравето на зрението си в натовареното от светлини ежедневие. 

Ползите от Krilixir Vision

Очите са едни от най-важните сетивни органи в човешкия организъм. Живеем във времена, когато негативните ефекти върху зрението ни надвишават способностите ни да се защитаваме от тях

Пазарът е пренаселен от предложения на различни компании, които предлагат продукти под всякакви форми, които да дадат отговор на тези заплахи. Krilixir Vision е специфично създаден, за да подпомага очите, да предоставя необходимата защита и да гарантира, че няма да се натрупа излишна умора. Как това се случва и какво точно прави хранителната добавка?

Предпазва от увреждане на очите:

Здравето на очите зависи от значителен брой фактори. Сред тях се нареждат генетична предразположеност към увреждания, начин на хранене и специфични навици. Голяма роля върху зрението оказват и свободните радикали, които са атомни елементи, несъдържащи електрони. Влияят негативно върху окото, отслабвайки клетките на органа като създават т.нар. „оксидативен стрес“. 

Уникалният състав на “Vision” e специално пригоден, за да гарантира ясно зрение, здрави очи и предпазване от умора и увреждане. Той включва липиден екстракт от ракообразното антарктически крил, желатин, глицерин, Eyemuse™ постбиотик, екстракт от невен, съдържащ лутеин и зеаксантин, пчелен восък и витамин А. 

Поддържа нормалното зрение:

Каква е връзката между свободни радикали и антиоксидантите? Антиоксидантите са едно от най-ефективните средства за справяне със свободните радикали и оксидативния стрес. В съдържанието на хранителната добавка намираме каротеноидите лутеин, зеаксантин и астаксантин. Те поддържат нормалното зрение чрез заздравяване на очните клетки и неутрализиране на свободните радикали, които ги атакуват. 

Можем да кажем, че Krilixir Vision е добавка за зрение, която изгражда защитна стена около очите и ги предпазва от негативното влияние на околната среда. Продуктът изпълнява ролята на пазител и покровител на човешкото зрение.  

Спомага за намаляване на умората на очите:

Хранителната добавка е уникална, защото комбинира успешно екстракт от невен, съдържащ лутеин и зеаксантин, пчелен восък и витамини за очи с единствения по рода си постбиотик с клинично доказани ползи за защита на очите EYEMUSE®. Съставките имат пряка връзка с борбата срещу т.нар. дигитален стрес и предпазват от умората на очите. 

Дигиталният стрес е обединяващ термин за всички светлинни фактори, които оказват негативно влияние върху очните нерви (компютри, телевизори, прожектори, лампи и др.). Съставките на продукта са изключително ефективни за ограничаване на замъглено зрение. Тяхното действие е най-ефективно с натрупване и постоянство. 

Намалява сковаността в раменете и кръста:

Каква е връзката на очите със сковаността в раменете и болките в гърба и кръста? Много просто. При натрупана умора на очите променяме позата на тялото си, за да се пригодим към обстоятелствата. Когато очният нерв се изтощи, зрението се замъглява и това провокира навеждане по посока на обекта, който наблюдаваме. Така поставяме излишна тежест върху кръста и съответно сковаваме раменете, за да можем да понесем тази допълнителна тежест. 

Именно чрез комбинацията от лутеин, зеаксантин, екстракт от невен, пчелен восък и EYEMUSE®, която “Vision” успешно предлага, очите получават своята необходима почивка, което предотвратява появяването на скованост и умора в гърба

Заключение:

Натовареното ежедневие, забързаният начин на живот и активният физически и психически стрес са фактори, с които всички ние сме длъжни да се съобразяваме. Здравословният начин на живот включва балансирано хранене, равномерно спортно натоварване и комбинация от помощни елементи, които да ни защитават. Без ясно зрение и здрави очи, обаче, не можем да се справим със заплахите от заобикалящата ни среда. 

С богат състав и формула, фокусирано влияние и доказан клиничен ефект Krilixir Vision е уникален за българския пазар продукт. Чрез него клиентите получават нужната помощ и намират сигурен съюзник в борбата за постигане на оптималното здраве на очите в максимално кратки срокове

Хранителната добавка предпазва от увреждане, предизвикано от свободните радикали, допринася за поддържането на нормално зрение, спомага за намаляване на умората на очите, предизвикана от дигитален стрес и филтриране на синята светлина и намалява сковаността в раменете и кръста, свързани с умора на очите. Екстрактът ни гарантира здраве и ясен поглед към бъдещето.

FAQ:

1. Какво е съдържанието на Krilixir Vision?

Krilixir Vision съдържа липиднен екстракт от ракообразното антарктически крил, Eyemuse® постбиотик, екстракт от невен, съдържащ лутеин и зеаксантин, пчелен восък, витамин А и оцветителите калциев карбонат и железен оксид (червен).

2. Как се приема Krilixir Vision?

Krilixir Vision се приема под формата на мека желатинова капсула – по 1 на ден. За най-добър ефект се препоръчва употребата му чрез натрупване – не по-малко от 12 седмици.

3. От къде мога да закупя Krilixir Vision и колко струва?
Krilixir Vision може да бъде закупен от аптечната мрежа или от krilixir.com като препоръчителната цена е 95 лв.