Krilixir Hepalife - за здрав черен дроб и добър метаболизъм

Маслото от крил, чудото на природата, се извлича от малък ракообразен зоопланктон, обитаващ Антарктическия океан. Крил е жизненоважен компонент от морската хранителна верига, а добивът и обработка му са строго регулирани и се извършват по екосъобразен начин, без да нарушават екосистемата и да замърсяват околната среда. Маслото от крил има доказани ползи за човешкия организъм със своя богат състав на Омега-3 мастни киселини, фосфолипиди и холин. Комбинацията от тези съставки оказват положително влияние върху организма, като подобрява имунитета, допринася за сърдечно-съдовата функция, заздравява ставите, забързва метаболизма и играе решаваща роля при работата на черния дроб. Продуктите на българския пазар, съдържащи най-чистата версия на масло от крил, са тези на бранда Krilixir. Обект на статията ще бъде Krilixir Hepalife – ключова добавка за здрав и силен черен дроб. 

Ползите от Krilixir Hepalife

Когато говорим за функциите в организма, трябва да споменем и един от най-важните органи – черния дроб. Той е „пречиствателната станция“ и е основен за процесите, свързани с метаболизъм, обмен на вещества и терморегулацията. Черният дроб изпълнява реално над 400 жизненоважни процеси в организма. И тук идва ролята на различните хранителни добавки и по-конкретно “Hepalife” – продуктът за нормалната функция на черния дроб. Добавката съдържа най-изчистеното масло от антарктически крил и е подходяща за подобряване на общото състояние на тялото. 

Как се случва това? Krilixir Hepalife със своя уникален състав, включващ Superba™2 - lипиднен екстракт от антарктически крил, желатин, глицерин, екстракт от бял трън, съдържащ силимарин, OMEOLIPID®, съдържащ екстракт от артишок (Cynara scolymus L.), циклантера (Cyclanthera pedata (L.) Schrad.) и сминдух (Trigonella foenum-graecum L.), пчелен восък, витамин Е, витамин В1, витамин В2, витамин В6 и витамин В12, се прилага като помощно средство към хранителния режим, което:

  • допринася за нормалния метаболизъм на хомоцистеина;
  • допринася за нормалния липиден метаболизъм;
  • подпомага за поддържането на нормалната функция на черния дроб.

Krilixir Hepalife за нормалния метаболизъм на хомоцистеина

Хомоцистеинът е сяросъдържаща аминокиселина, която се съдържа в много малки количества във всички клетки на тялото. Хомоцистеинът е продукт на метаболизма на метионина, а метионинът е една от единадесетте "незаменими" аминокиселини (незаменимите аминокиселини трябва да се получават от храната, тъй като организмът не може да ги произвежда). В здравите клетки хомоцистеинът бързо се превръща в други продукти. Фолиевата киселина (фолат) е един от витамините от група "В", който е необходим за метаболизирането на хомоцистеина. Витамин В12 - друг витамин от група В, помага за поддържането на фолата в активна форма, което поддържа ниски нива на хомоцистеина.  Хората, които имат недостиг на тези витамини, може да имат повишени нива на хомоцистеин. Поддържане на неравномерни нива на хомоцистеин може да доведе до риск от инфаркт или инсулт. 

Krilixir Hepalife за нормалния липиден метаболизъм

Липопротеините са комплекси от липиди и протини, игрещи ключова роля в транспорта на холестерол, триглицериди и мастно-разтворими витамини в организма (т.нар. липиден метаболизъм). Дисбалансът в нивото на липидите е сериозен рисков фактор за сърдечно-съдовите заболявания. 

Krilixir Hepalife за нормалната функция на черния дроб

Както всички знаем, черният дроб е „пречиствателната станция“ на организма. Той е основополагащ за храносмилателната система и играе значителна роля в метаболизма и изпълнява редица функции в тялото, включително дезинтоксикация, складиране на гликоген, синтез на плазмени белтъци и производство на биохимични вещества нужни за храносмилането. Без неговата функция за неутрализиране на токсините, организмът би се отровил сам себе си и би застрашил живота на човек. Krilixir Hepalife е правилният съюзник, за да не се случи това. 

Заключение 

Krilixir Hepalife е продуктът, уникален за българския пазар, който предлага на клиентите най-доброто решение срещу проблемите, свързани с метаболизма, функцията на черния дроб и общото физическо здраве. Хранителната добавка подпомага човешкото тяло за нормалната функция на имунната система. Ефектите от регулярната му употреба допринасят за защитата на клетките, предпазва от здравословни проблеми и подпомага имунните процеси. “Hepalife” е най-сигурният съюзник за здрав, силен и устойчив организъм. Хранителната добавка е предназначена за възрастни, като препоръчителният прием е по една капсула на ден след хранене.

FAQ:

1. Какво е съдържанието на Krilixir Hepalife?

Продуктът съдържа Superba™2 - lипиднен екстракт от антарктически крил, желатин, глицерин, екстракт от бял трън, съдържащ силимарин, OMEOLIPID®, съдържащ екстракт от артишок (Cynara scolymus L.), циклантера (Cyclanthera pedata (L.) Schrad.) и сминдух (Trigonella foenum-graecum L.), пчелен восък, витамин Е, витамин В1, витамин В2, витамин В6 и витамин В12

2. Как се приема Krilixir Hepalife?

Хранителната добавка е предназначена за възрастни, като препоръчителният прием е по една капсула на ден след хранене. Препоръчителен пример – минимум 12 седмици (функционира с натрупване).

3. От къде мога да закупя Krilixir Hepalife и колко струва? 

Krilixir Hepalife може да бъде закупен от цялата аптечна мрежа и чрез krilixir.com на препоръчителна цена от около 80 лв.