Krilixir Cardio – за здраво сърце и нормална функция на сърдечно-съдовата система

Маслото от крил е уникален продукт на природата. Неговият добив, извличане и култивиране са строго регулирани и съобразени с всички норми за опазването на околната среда.

Маслото има своето запазено място на пазара за хранителни добавки, а положителният му принос за здравето на всички функции и органи на човешкото тяло е клинично доказан и всеизвестен. Един от най-важните елементи на организма е сърцето. То е неговият двигател. Маслото от крил е прекрасен съюзник именно за поддържането на този двигател в изправност. Тук идва мястото на бранда Krilixir и уникалните продукти от неговата серия. С Krilixir Cardio всеки човек ще има на разположение нужните съставки и нутриенти за гарантиране на едно здраво сърце и на една нормална функция на сърдечно-съдовата система

Ползите от Krilixir Cardio

Хранителните добавки с антарктически крил от серията Krilixir имат своя специфичен състав – Омега 3 мастни киселини, фосфолипиди и холин. Krilixir Cardio включва и желатин, глицерин, коензим Q10, витамин В1, витамин В6, витамин В12, витамин D и фолиева киселина.

Регулярната употреба на този продукт спомага за регулиране нивата на холестерола и кръвното налягане, за оптималното функциониране на сърдечно-съдовата система и допринася за поддържането на нормални нива на червени кръвни телца.

Регулиране нивата на холестерола и кръвното налягане

Нерегулираните нива на холестерол и високото кръвно налягане повишават опасността от сърдечно-съдови заболявания, инфаркт или инсулт. За подобряването на общото физическо състояние често се прибягва до диети, промяна в цялостния режим на хранене, активност и преустановяване на вредните навици. Всичко това има ефективно въздействие, но важен елемент са и правилните хранителни добавки. “Cardio”, със своят състав, e точен съюзник в борбата срещу високото налягане и за регулиране на нивата на холестерол.

Омега-3 мастните киселини намаляват нивата на триглицеридите и лошия холестерол и по този начин предотвратяват появата на атеросклерозата, сърдечната недостатъчност и риска от инсулт или инфаркт.

Спомага за оптималното функциониране на сърдечно-съдовата система

За да може човек да е здрав, трябва да има здраво сърце. А здравото сърце означава оптимална сърдечно-съдова система.

Витамините B комплекс подпомагат именно за добрата функция на гореизброеното, а коензим Q10 спомага за повишаване нивата на клетъчната енергия, съдейства за повишаване на издръжливостта и подобряване на физическите енергийни нива, подпомага дейността на сърцето и кръвоносната система, подобрява имунитета и забавя стареенето. Всички тези нутриенти с клинично доказан ефект са налични в Krilixir Cardio и следва да се превърнат в основна част от хранителния режим на всеки, които цени здравето си. 

Допринася за поддържането на нормални червени кръвни телца

Защо червените кръвни телца са важни? Те са вид кръвни клетки, които пренасят кислород от белите дробове до останалата част от тялото и въглероден диоксид обратно към белите дробове. Тоест подпомагат за обработката, обмена и транспорта на кислорода в кръвта. Без червени кръвни телца няма живот.

Фолиевата киселина (витамин B9) е важен фактор, необходим нормалния растеж и функциониране на всички клетки в тялото, както и за образуването на червените кръвни клетки. Именно с тази съставка “Cardio” заема своето място като най-добрата добавка за червени кръвни телца. 

Заключение

В динамичния пейзаж на здравето и уелнеса Krilixir се очертава като пионер, предлагайки гама от ексклузивни добавки с масло от крил, пригодени за различни здравни нужди. Продуктите на бранда надхвърлят конвенционалните добавки. Независимо дали се търси регулиране на теглото, подкрепа на имунитета, подобрено зрение или чернодробна функция, Krilixir има решение.

Без здраво сърце, обаче, всички останали функции на тялото са немислими. Тук на преден план излиза “Cardio”. Той е точен съюзник и партньор за регулирането на холестерола, нормалното кръвно налягане и битката срещу сърдечните болести. Krilixir Cardio е клинично доказан продукт, който прави сърцето по-здраво и сърдечно-съдовата система по-сигурна!

FAQ:

1. Какво е съдържанието на Krilixir Cardio? 

Продуктът съдържа Superba 2 - липиден екстракт от ракообразното антарктически крил, желатин, глицерин, коензим Q10, витамин В1, витамин В6, витамин В12, витамин D, фолиева киселина и оцветители - калциев карбонат и железен оксид (червен).

2. Как се приема Krilixir Cardio? 

Хранителната добавка е предназначена за възрастни, като препоръчителният прием е по една капсула на ден след хранене. Препоръчителен пример – минимум 12 седмици (функционира с натрупване).

3. От къде мога да закупя Krilixir Cardio и колко струва? 

Krilixir Cardio може да бъде закупен от цялата аптечна мрежа и чрез krilixir.com на препоръчителна цена от около 75 лв.